Web Ekibimiz

Web Denetimi

Erçağ ÖNEN
Okul Müdürü
14 Temmuz 1980 tarihinde Kırklareli İli Babaeski İlçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Babaeski de tamamladı. 1998 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği bölümünde üniversite eğitimine başladı. 2002 yılında bu üniversiteden mezun oldu.
24 Eylül 2002 tarihinde Babaeski İlçesi Pancarköy İlköğretim Okulu'nda Türkçe Öğretmeni olarak göreve başladı.
2005 yılında zorunlu yer değiştirme ile İstanbul İli Bahçelievler İlçesi Halit Ziya Uşaklıgil İlköğretim Okulu'na Türkçe Öğretmeni olarak atandı.
2005 yılında MEB Eğitim Kurumları Müdür Yardımcılığı Sınavı'nda başarılı olarak 13 Şubat 2006 tarihinde aynı kurumda Müdür Yardımcısı olarak görev aldı.
2009 yılında MEB Eğitim Kurumları Müdürlük Sınavı'nda başarılı olarak 08 Şubat 2010 tarihinde İstanbul İli Fatih İlçesi Akşemsettin İlköğretim Okulu'nda Müdür olarak göreve başlayan Erçağ ÖNEN, halen bu kurumda görevini sürdürmektedir.

Web Sorumlusu

Fikret YÜREKTÜRK
Müdür Yardımcısı
1969 yılında Zonguldak'ta doğdu. İlk ve orta öğrenimini Zonguldak'ta tamamladı. 1989 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde üniversite eğitimine başladı. 1993 yılında bu üniversiteden mezun oldu.
Sırasıyla Gebze, Ardahan, Zonguldak ve İstanbul'da çeşitli okullarda Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni olarak görevlerde bulundu. Son görev yeri olan İstanbul Fatih Beyazıt Ford Otosan İlköğretim Okulu'ndan 28 Mart 2010 tarihinde ayrıldı. 29 Mart 2010 tarihinde İstanbul Fatih Akşemsettin İlköğretim Okulu'nda Müdür Yardımcısı olarak göreve başlayan Fikret YÜREKTÜRK halen bu kurumda görevini sürdürmektedir.

Web Tasarımı

Hüseyin ÇOBANHüseyin ÇOBAN
Sınıf Öğretmeni
  • 1980 yılı Eylül ayında Denizli ili Cankurtaran Beldesi’nde doğdu.
Eğitim Hayatı
  • İlkokulu Cankurtaran İlkokulu’nda, Ortaokulu Denizli Merkez Ortaokulu’nda, Liseyi ise Denizli Lisesi’nde tamamladı.
  • 1999 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümü’nde üniversite eğitimine başladı. 2003 yılında bu üniversiteden mezun oldu.

Çalışma Hayatı

• 2003-2005 yılları arasında Denizli Merkez Hacı Serpil Kabaklıoğlu İlköğretim Okulu’nda ders ücretli olarak İngilizce Öğretmenliği yaptı.
  • 2005 yılı Eylül ayında İstanbul Gaziosmanpaşa Arnavutköy POMEM’de (Polis Meslek Eğitim Merkezi) Polis Meslek Eğitimi’ne başladı.
  • 2006 yılı Şubat ayında bulunduğu kurumdan ayrılarak İstanbul Gaziosmanpaşa Yenimahalle İlköğretim Okulu’na atama yoluyla tayin oldu.
  • 2006 yılı Aralık ayı ile 2007 yılı Mayıs ayı aralığında Tokat Merkez Jandarma Bölge Komutanlığı’nda askerliğini tamamladı, 2007 yılı Ağustos ayında evlenerek İstanbul Fatih’e yerleşti.
  • 20 Şubat 2006 tarihinde İstanbul Gaziosmanpaşa Yenimahalle İlköğretim Okulu’nda öğretmenlik görevine başladı. 20 Ağustos 2009 tarihinde il içi tayin ile İstanbul Fatih Akşemsettin İlköğretim Okulu'nda göreve başlayan Hüseyin ÇOBAN halen bu kurumda görevini sürdürmekte ve giriş seviyesinde iyi derecede İngilizce bilmektedir.

İlgi Alanları

• Eğitim teknolojileri-araçları ve eğitim programları
  • Bilgisayar ve bilişim teknolojileri
  • Internet ve internet tabanlı teknolojiler